tiistai 8. tammikuuta 2019

2019

Pitkästä aikaa täällä taas! Blogi on elänyt hiljaiseloa nyt aika pitkään, mutta uuden vuoden kunniaksi ajattelin herätellä taas tätä blogia eloon. Puoleen vuoteen on mahtunut ihan todella paljon kaikkea ja en voisi olla kiitollisempi viime vuodesta!
Jätin tosiaan turvallisen elämän au pairina ja aloitin opiskelut kauniissa Canterburyn kaupungissa Englannissa. Loikka opiskeluun ja yksin asumiseen oli isompi mitä ajattelin. Ja vaikka kuinka nautin omillaan asumisesta niin muuttaisin kyllä kotiin takaisin jos se vain olisi mahdollista. Tähän saattaa toi vaikuttaa se että oikein viihdy mun huoneessa, enkä jaksa viettää aikaa kämppäkavereiden kanssa jotka on juuri täyttäneet 18 ja käyttäytyvät sen mukaisesti. Onko musta tullut vanha?
Yliopisto elämä Englannissa on muuten lähtenyt käyntiin ihan mukavasti, vaikka esseiden sun muiden kirjoittaminen ei ole yhtään kivaa, nauttiiko joku esseiden kirjoittamisesta? Oman hankaluutensa kirjoittamiseen tuo toki sekin että ne täytyy kirjoittaa englanniksi ja vielä akateemiseen tyyliin mikä ei ehkä ole sen mun vahvuus ollenkaan. 
Oon saanut ympärilleni ihania uusia ystäviä joista oon äärettömän kiitollinen ja vaikka asuminen ja esseet ei oo yhtä ruusuilla tanssimista niin oon tyytyväinen tän hetkiseen elämääni.

Vuosi on lähtenyt käyntiin oikein mukavasti Suomessa sukulaisia tapaamalla. Vaikka Suomessa onkin ihan mukavaa niin onneksi pääsen kohta takasin Englantiin!
Miten teidän vuosi on lähtenyt käyntiin?
-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti