perjantai 18. tammikuuta 2019

2019 lupaukset/tavoitteet

Tammikuu on kohta jo ohi, mutta eikö vielä ole ihan hyvin aikaa miettiä niitä tulevan vuoden lupauksia? Mä en ole koskaan oikein innostunut uudenvuoden lupauksista, koska en halua luvata mitään mitä en pysty pitämään ja aika usein uudenvuoden lupauksilla on tapana unohtua jo ennen tammikuun loppua. Joten ehkä kutsun näitä mieluummin tavoitteiksi kuin lupauksiksi.

Joten tässä olisi mun muutamat tavoitteet tälle vuodelle:
Säästää rahaa, mikä ei työttömänä opiskelijana ole ihan niin helppo juttu, mutta olisi kiva että pääsisi lyhyelläkin varoitusajalla koti-Suomeen ilman että syö seuraavan viikon kaurapuuroa... Yllättävän kalliita on meinaan noi viimehetkellä ostetut lentoliput.
Aloittaa liikkumisen kunnolla, alotin jo kiipeilyn syksyllä, mutta tartten kyllä jotain muutakin kun tuntuu et kunto vaan huononee kokoajan enkä jaksa tehdä mitään...
Tehdä esseet ajoissa eikä viimeisenä iltana paniikissa, kuinka moni opiskelija sortuu tähän? Mä ainakin teen tätä ihan liian usein ja yleensä arvosanat on sitten myös sitä luokkaa...
Kirjoittaa tätä blogia säännöllisemmin, vähän on meinaan jäänyt epäsäännölliseksi tämä. Ostin itselleni joululahjaksi myös uuden koneen, joka toimii! Joten on myös itselleni mieleisempää taas tämä kirjoittaminen.


Minkälaisia lupauksi te teitte tänä vuonna vai teittekö mitään?
-Riitta<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti