tiistai 11. syyskuuta 2018

Dover - Doverin linna

Vihdoin tulee toista postausta Doverin reissusta. Doverissa tuli tosiaan käytyä heinäkuun alussa, ja valkoisten kallioiden lisäksi tuli käytyä myös tuolla linnassa. Toi linna on rakennettu 1100-luvulla ja on suurin siihen aikaan rakennettu linna Englannissa. Ja vaikka monet vanhat linnet Englannissa on kärsineet jonkun verran niin Doverin linna on ainakin omasta mielestä säilynyt ihan hyvin.
Linnan alla on paljon tunneleita, joita on ainakin toisen maailmansodan aikaan käytetty pommisuojana ja myöhemmin sinne perustettiin sairaala ja komentokeskus. Sisäänpääsy linnan alueelle maksoi £20 mikä ei ainakaan omasta mielestäni ollut mikään paha hinta, linnan alueella kun on aika paljon nähtävää.
Pääsin myös käymään noissa tunneleissa, mitkä oli lähinnä maan tasoa, alas asti ei voitu mennä koska aikojen saatossa tunneleiden kunto on heikentenyt huomattavasti ja se voisi olla vaarallista mennä niihin syvimpiin kerroksiin asti. Tunneleissa oli kaikki tallentaminen kielletty, joten ei ole kuvia nyt niistä. Linnasta ja linnan alueelta oli upeat näkymät merelle ja koska päivä oli kirkas niin näki selkeästi Ranskaan asti. Tuolla linnan alueella saa varmasti helposti kulumaan kokonaisen päivän, koska nähtävää on paljon.
-Riitta<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti