keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Uusia tuulia

Istun mun huoneen lattialla, laatikoiden ja laukkujen ympäröimänä.Vietän viimeistä iltaa tässä huoneessa. Fiilikset on hieman haikeat mutta päälimmäisenä tunnen vain suurta helpotusta. Mun syksyn suunnitelmat on nimmittäin saaneet varmistuksen, eikä mun tarvitse jättää Englantia taakseni, ei ainakaan ihan vielä. Mut on nimittäin hyväksytty yliopistoon! Ja syyskuussa odottaa muutto Canterburyyn ja siellä alkaa taas uuden elämän opettelu.
Vaikka mulla tulee ihan hirmunen ikävä näitä lapsia, tätä perhettä ja tätä koko ympäristöä täällä, niin oon todella innoissani tulevasta. Mulla on enään tämä viikko kunnon aupparointia jäljellä ja loman jälkeen palaan tänne vielä tekemään hand overin uudelle aupparille.
 
Suuskuuta varten pitää tehdä vielä muutamia valmisteluja ja sitten olisi kaikki hoidossa! Oon ihan todella innoissani tulevasta ja varsinkin siitä että saan vielä jäädä englantiin pidemmäksi aikaa. Odotan myös yliopistoelämää ja sen tuomia haasteita ja oon ihan innoissani palaamassa taas koulunpenkille!
-Riitta<3

2 kommenttia:

 1. Onnea yliopistoon pääsystä! Varmasti ihan huippufiilis! :) Mitä meet opiskelemaan?

  http://taruanuelina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Lähden opiskelemaan kasvatustieteitä, valmistun joskus tulevaisuudessa siis lastentarhanopettajaksi.

   Poista