lauantai 7. heinäkuuta 2018

Kesäkuun ostokset

Mun ei koskaan pitäisi mennä Primarkiin, siellä vaan menee kaikki rahat... Tällä kertaa en kuitenkaan ostanut mitään ihan yli turhaa vaan kaikki ostokset tuli kyllä tarpeeseen, tai ainakin melkein kaikki...
Löysin allennuksesta itselleni uudet farkut hintaa näille jäi £5. Ostin myös lyhyet juoksuhousut jotka on ollut tarkoitus hankkia jo pitkään ja vihdoin sain aikaiseksi näm' hommata, hintaa näillä oli £6 ja vaihteeksi en ostanut mustia!
Kenkiä tuli tällä reissulla ostettua heti useammat, harvemmin tosiaan ostan kenkiä, mutta nyt oli tilanne että kengät mitkä mulla on täällä mukana niin oli ihan hajoamispisteessä niin oli ostettava korvaavia tilalle. Päätin kokeilla miten Primarkin lenkkarit sopii käyttöön ja täytyy todeta että ihanat on! ja hintaa oli vain £9. Lisäksi ostin valkoiset kengät £4 ja mustat kengät £3 ja oon ihan ihastunut noihin valkoisiin kenkiin!
Vielä Primarkista ostin pitkän vaalean neuleen joka oli £9. Ihastuin noihin hihoissa oleviin nappeihin ja taskuihin.
Lisäksi H&M:stä ostin kolme kukkapantaa, yhteensä noi maksoivat £8

Kesäkuun aikana ostin myös lentoliput itselleni ja siskolle synttärilahjaksi! Oon niin innoissani että mun sisko tulee vihdoin käymään täällä ja näkee vähän tätä paikka missä asun vielä hetken!
-Riitta<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti