maanantai 11. kesäkuuta 2018

viikonloppu Suomessa

Toukokuun alussa tehty, ehkä hieman sekopäinenkin reissu Suomeen, kesti noin 27 tuntia. Ja syynä tähän reissuun oli että menin katsomaan ihanaa Antti Tuiskua loppuunmyydylle Hartwall arenalle. Harva edes mun tutuistuista tietää että oon kuunnellut ja fanittanut Antti Tuiskua ihan Idols ajoista lähtien, mutta koska kammoksun festareita ja keikkoja sen ihmispaljouden takia niin en ole käynyt hänen keikoillaan kuin kerran tätä aikaisemmin, ja silloin oltiinkin eturivissä. Kun ostin liput tuonne konserttiin niin en ollut vielä varma että Enlannissahan sitä yhä ollaan, mutta vaikka olisinkin tuon jo tiennyt niin olisin varmasti liput hommannut, oli meinaan ihan mahtava kokemus. Me istuttiin alakatsomassa ja niin että meidän edessä ei ollut ketään, joten näki suhteellisen hyvin mitä lavalla tapahtui, vaikka se olikin aika kaukana.
 Vaikka viikonloppu olikin pitkä ja sisälsi lähemmäs 10 tuntia matkustusta niin oli se kyllä kaiken sen arvoista. Mun reissu alkoi jo perjantai iltana kun suuntasin au pair tapaamisen jälkeen lentokentälle nukkumaan. Lauantai aamuna yhdeksän aikaan lähti lento kohti Suomea ja Suomessa olin joskus kahden aikaan. Ennen konsertin alkua käytiin syömässä ja sen jälkeen suunnattiin Hartwallille. Konsertti oli ihan mahtava ja nautin kyllä jokaisesta hetkestä. En ymmärrä miten Tuisku jaksaa hyppiä ja pomppia siellä lavalla ja kuulostaa silti täydelliseltä, itse olin kahen biisin pomppimisen jälkeen valmis lopettamaan kun ei meinannut enää jaksaa. Ehkä mulla vaan on tosi huono kunto...
Konsertin jälkeen suunnattiin mäkkärin kautta kotiin ja nukkumaan. Mä olin ihan todella väsynyt kaiken sen matkustamisen ja pomppimisen jälkeen, ja uni tulikin ihan todella nopeasti. Sunnuntaina vietettiin rento päivä kotona perheen kanssa ja joskus kolmen aikaan mun oli aika suunnata takaisin kentälle ja lentää Englantiin.
-Riitta<3

2 kommenttia:

 1. Oho, olipas tosiaan pikavisiitti Suomessa! :) Mä oon nähnyt Tuiskun livenä vaan työn lomassa ja onhan sillä upee lavashow!

  http://taruanuelina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kyllä ihan joka viikonloppu tuollaisia reissuja tehdä!:D

   Poista