lauantai 2. kesäkuuta 2018

Huhti-toukokuun huiput

Blogi onkin elänyt hetken hiljaisuudessa. Ihan vain sen takia että mua rupesi todella paljon ahdistamaan se ettei ollut kunnolla aikaa kirjoittaa, joten en halunnut sillä sitten stressata itseäni yhtään enempää. Nyt kuitenkin tuntuu taas että on aika palata blogin ääreen takaisin.
Haluan kuitenkin vielä näin kesäkuun alussa palata takaisin huhtikuun huippuihin! Huhtikuu alkoi pääsiäislomalla Suomessa, ja jos jotain kiinnostaa enempi, niin voitte lukea siitä lisää täältä! Huhtikuun ehdoton huippu oli kuitenkin reissu Harry Potter studiolle! Mikä oli kyllä sanoinkuvailemattoman mahtavaa. Vaikka lipun hinta kirpaisi kyllä aika paljon niin pakko se on myöntää että oli se kyllä sen kaiken rahan arvoista!
Toukokuussa ollaankin saatu nauttia auringosta oikein kunnolla ja taisin jo polttaakkin itseni kertaalleen, mustaisikohan sitä nyt sitten käyttää aurinkorasvaa kun menee ulos. Toukokuun ihan ehdoton huippu oli mun ehkä vähän hullu reissu Suomeen katsomaan Antti Tuiskua! 27 tuntia Suomessa ja matkustamista taisi kertyä lähemmäs 10 tuntia, mutta hetkeäkään en vaihtaisi ja ehdottomasti tekisin ton reissun uudestaan ihan koska vaan! Mun oli myös tarkoitus lähteä toukokuun lopulla reissuun Irlantiin, mutta valitettavasti onnistuin saamaan jonkin taudin ja jouduin perumaan koko reissun. Mikä sinänsä on aika ikävää koska olin odottanut tuota reissua ties kuinka kauan, mutta eipä tuolle voi nyt yhtään mitään.
Leikkasin muuten otsiksenkin tossa muutama viikko sitten.
Ihanaa kesäkuun alkua kaikille!
-Riitta<3

2 kommenttia: