keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Harry Potter -studio tour

Tästäkin reissusta on kulunut jo jonkin aikaa, mutta halusin jakaa täällä bloginkin puolella muutaman kuvan tuolta reissulta. Kuvia tuli otettua kyllä ihan liian paljon ja jonkin aikaa meni että sain käytyä läpi kaikki kuvat.
Warner bros studio sijaitsee siis Lontoossa, ostettiin liput niin että meillä oli kuljetus Lontoon keskustasta tuonne studioille ja matka kesti noin tunnin. Tuonne stuodiolle pääsee myös omin neuvoin jolloin lipun hinta on varmasti edullisempi. Me maksettiin lipuista siis £83/kpl, mikä ainakin aluksi tuntui ihan hirvittävän paljolta, mutta oli kyllä kaiken sen rahan arvoista! Meillä oli myös rajallinen aika kiertää toi studio ennenkuin bussi lähti takaisin Lontoon keskustaan. Noin 5 tuntia meillä oli aikaa ja ihan hyvin siinä loppujen lopuksi kerkesi, kauheasti ei jäänyt aikaa ostoksille mikä oli varmaan ihan hyvä idea niin ei tullut ostettua mitään ylimääräistä, ylihinnoiteltua tavaraa.
Suosittelen kyllä tuota studio kierrosta kaikille Harry Potter -faneille. Oli ihan todella mahtavaa nähdä noita lavasteita ja muita elokuvissa käyttettyä rekvisiittaa ja pääsin mä myös lentämään luudalla ja maistamaan kermakaljaa.
Varoituksen sana tähän väliin että näitä kuvia on nyt PALJON! en jotenkin saanut karsittua tämän enempää joten olkoon paljon sitten.
Onko joku teistä käynyt tuolla studiolla ja mitä piditte?
-Riitta<3

6 kommenttia:

  1. Kääk, mieletöntä! Tämä menee must see-listalle heti!

    VastaaPoista
  2. Just ihanaa, että tässä oli paljon kuvia ♥ Tuo on ollut jo kauan sellaisena kohteena, joka on pakko nähdä ja tää postaus ei ainakaan lievittänyt matkakuumetta tuonne :D

    VastaaPoista