torstai 12. huhtikuuta 2018

Testissä Fazer Domino -suklaa

Fazerin tämän vuoden uutuus suklaa, jota ei mun ymmärtääkseni vielä saa normaali kaupoista (korjatkaa jos olen väärässä!). Mä yritin jo edellisellä reissulla Suomen saada käsiini tämän suklaan, mutta vielä en silloin kuukausi sitten löytänyt sitä lentokentältä. Voi myös olla että siinä oli muutakin mietittävää kuin se suklaa, koska mulla jäi pankkikortti ja ajokortti kotiin... Mutta nyt löysin tämän uutuussuklaan ja päätin ostaa sen maistiin.
 
Mainittakoon että mä en ole ikinä ollut mikään suuri suklaan ystävä, mutta viimeisen vuoden aikana on tullut syötyä aika paljon etenkin Fazerin suklaata, koska se nyt vaan mun mielestä on parasta suklaata mitä on!
Mulla ei oikeastaan ollut mitään suuria odotuksia tälle suklaalle, vaikka se olikin pakko saada maistiin. Ja musta ei kyllä tullut mitään domino -suklaan fania tämän kokemuksen myötä. Pidän mielelläni sen suklaan ja keksit erillään. Mun mielestä tosta suklaasta tuli jonkin verran makeampi verrattuna normaaliin fazerin siniseen ja aika vähän se domino sieltä loppujen lopuksi maistui...
 
Olisi hauska kuulla teidän mielipiteitä tosta suklaasta! Ootteko vielä maistanu ja mitä tykkäsitte? Ja odotattekko tota suklaata kauppoihin?
 
-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti