maanantai 23. huhtikuuta 2018

Pääsiäisloma

Voihan vielä palata huhtikuun alussa olleeseen pääsiäislomaan?
Tämä loma tuli kyllä niin oikeaan aikaan ja nyt loman jälkeen fiilis on paljon parempi kuin ennen lomaa. Mulla alkoi loma 30.3. ja perjantai iltapäivästä suuntasin lentokentälle ja kohti koti-Suomea! Suomeen lento laskeutui puolenyön aikaan. Oli ihana päästä kotiin ihan ajan kanssa ilman mitään sen suurempia suunnitelmia.
Lauantaina mentiin äidin ja siskon kanssa mummille pääsiäis lounaalle/päivälliselle. Hyvää ruokaa ja seuraa taas kerran. Illalla oli ihana käydä nukkumaan vatsa täynnä omaan sänkyyn.
Sunnuntaina sain nukkua pitkään ja niin teinkin. Päivä meni rennosti ja illala lähdettiin äidin kanssa jäähallille katsomaan Suomen ykkösjoukkueen send off tilaisuutta muodostelmaluistelun MM-kisoihin. Tämä olikin ensimmäinen kerta tälläkaudella kun näin heidän vapaaohjelmansa. Parempi myöhään kun ei milloinkaan, eikö?
Maanantaina menin mummolle syömään ja olikin mukava nähdä mummoa pitkästä aikaa ja syödä taas kerran hyvää ruokaa. Maanantaina tuli myös lunta! <3 ja vaikka lumi sulikin aika nopeasti viikon aikana enkä päässyt tai oikeastaan ehtinyt käydä hiihtämässä, niin lumi on aina yhtä ihanaa! (Tosin ei täällä Englannissa kun mikään ei toimi jos on vähänkin lunta...)
Tiistai ja keskiviikko menivätkin iskän luona. Siitä kun on iskää nähnyt viimeksi niin onkin jo kulunut jokunen hetki... Kävin myös kävelyllä paikoissa missä en ole käynyt moneen vuoteen ja vielä tiistaina kaikki näytti niin ihanalta ja rauhoittavalta lumipeitteen alla.
Torstaina vietettiin sisko aikaa ja käytiin lounaalla ja kahvilla. Oli todella mukava viettää ihan kahdenkeskistä aikaa ja jutella kasvotusten. Me ollaan kyllä siskon kanssa juteltu aika paljon puhelimessa mutta on se vaan niin erilaista puhua ihmiselle kuin puhelimelle, vaikka siellä onkin ihan oikea ihminen toisessa päässä.
Perjantai ja lauantai päivät menivätkin mun osalta huoneen uudelleen järjestämisessä ja vaikka en vieläkään ole siihen ihan tyytyväinen niin näyttää se jo paremmalta kuin aikaisemmin. Kävin läpi myös kaikki mun vaattet mitä mulla koti-kotona on ja pakkasin kaikki sellaiset mille mulla ei enää ole käyttöä, mutta en ehtinyt viedä niitä vielä kiertoon minnekkään. Perjantai ja lauantai illat menivätkin muodostelmaluistelun MM-kisoja katsellessa ja niinhän siinä kävi että Suomi vei voiton tänä vuonna! Ruotsi oli toinen, Venäjä kolmas ja Suomen kakkosjoukkue neljäs.
Sunnuntaina olikin aika palata Englantiin ja valmistautua uuteen viikkoon, joka olikin ihan todella pitkä, mutta silti ihan mahtava!
Toivottavasti myös teillä oli ihana pääsiäinen!
-Riitta<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti