torstai 5. huhtikuuta 2018

Maaliskuun huiput

Maaliskuu alkoi ja päättyi reissulla Suomeen. Muita isompia reissuja ei sitten ole ehtinyt edes tehdä. Lontoossa on tullut kerran pyörähdettyä, kun merimieskirkolla oli kevätmarkkinat. Tälläkertaa hillitsin itseni enkä ostanut mitään Suomi-herkkuja mukaan vaikka kuinka teki mieli. Lohdutin itseäni ajatuksella että kohta pääsee Suomeen ja saa ostettua noita herkkuja vähän edullisemmin.
Kuun ensimmäinen Suomi reissu oli lyhyellä varoitus ajalla ja hyvin pikainen viikonloppu reissu. Lähdin käymään vaarin hautajaisissa, vaikka ei oltukkaan läheisiä niin musta tuntui jotenkin oikealta mennä tuonne hautajaisiin. Tuolla viikolla saatiin nauttia tai kärsiä lumesta myös Englannissa kun Beast from the east heitti paksuhkonkin lumikerroksen Englantiin. Stressasin mun junaa ja lentoa todella paljon juuri tuon takia, onneksi matka sujui kuitenkin lähes ongelmitta.
Toinen Suomi reissu olikin sitten ihan suunniteltu pääsiäisloman ajaksi. Tänä vuonna sainkin sitten kaikki pääsiäisherkut ihan pääsiäisen aikaan!
-Riitta<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti