perjantai 20. huhtikuuta 2018

kevät...

Vihaan kevättä. En toki kaikkea siinä. Ehkä 'viha' on kuitenkin liian vahva sana tähän. En tykkää keväästä, ehkä se kuvaa paremmin mun ajatuksia kevättä kohtaan. Aloitetaan siis alusta!

En juurikaan tykkää keväästä, toki kevät on kaunis ja merkki siitä että kesä tulee pian. On lämmintä ja aurinko paistaa. Kukat alkaa kukkimaan ja luonto herää taas eloon talven kylmyyden jälkeen. Mulle kevät on myös allergioiden alku, huonosti nukuttuja öitä ja väsymystä. Oon ihminen joka tarvitsee paljon unta ja juurikin sitä syvää unta, muuten oon todella väsynyt ja ärsyynnyn erittäin helposti. Mun unenlaatu kuitenkin heikkenee huomattavasti joka kevät kun allergiat alkavat ja huomaan olevani väsynyt ja ärsyyntynyt, enkä haluaisi olla. En oo vieläkään löytänyt itselle sopivaa allergialääkettä, enkä välttämättä löydäkkään, kaikenlaista on jo kokeiltu. Ja oireet ei ole joka vuosi samanlaisia, joskus ovat voimakkaampia ja joskus lievempiä.

Kaikki aina puhuvat miten ihana kevät on, mutta ei se kaikille ole mitään ihanaa elämää ja tiedän että monilla on paljon pahemmat allergia oireet kuin mulla. Mulla on loppujen lopuksi aika lievät oireet, mutta on kumminkin. Odotan kesää (tai oikeastaan syksyä ja talvea) kun allergiat helpottaa taas.

Meinaan kuitenkin nauttia auringosta ja keväästä (väsyneenä ja tukkosena). Nauttikaa tekin!

-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti