lauantai 14. huhtikuuta 2018

Ei se normaalein torstai -Au pair my day

7.20 Herätyskello soi viimesen kerran ja nousin aamupesulle.
 
7.30 Kipusin yläkertaan ja sanoin heipat perheen äidille ja menin auttamaan poikaa hampaiden pesussa. P puki vaatteet päälle ja yritettiin olla mahdollisimman hiljaa koska tyttö on vielä nukkumassa. Saatiin puettua ja siistittyä P:n huone ja lähdettiin tekemään aamupalaa. Tänään P sai itse valita mitä halusi aamupalaksi ja hänhän tahtoi puuroa. Sain puuron pöytään ja P:n syömään niin T heräilikin jo ylhäällä. Lähdin sitten ylös auttamaan T:tä hampaiden pesussa. Kun T oli saanut puettua liittyi hän meidän seuraan aamupalalle.
9.15 Hypättiin autoon ja lähdettiin Soft playhin koska ilma oli aika kylmä ja muutenkin huono.
 
9.30 Soft play aukesi ja mehän oltiin ensimmäisinä siellä sisällä. Lapset lähti leikkimään ja mä hain kahviosta itselleni kahvin
 
11.20 Lähdettiin Soft playstä ja tälläkertaa ilman minkäänlaista  kitinää ja suunnattiin auton nokka kohti ruokakauppaa.
 12.20 Päästiin kaupasta kotiin ja mä rupesin tekemään meille lounasta, lapset väritteli sillä aikaa toisessa huoneessa. Lapset oli tänään ihan supernopeita syömään, mikä on aika harvinasta noilta kahdelta.
 
13.20 Saatiin lounas syötyä ja ruvettiin tekemään perheen äidille synttärikortteja, koska ulkona tuli vettä niin että ei viittitty sinne lähteä
 14.30 Oltiin saatu kortit valmiiksi ja siistittyä meidän sotkut. Ulkonakin näytti jo vähän paremmalta, tai vettä ei ainakaan tullun ihan kamalasti, joten päätettiin hypätä autoon ja suunnata kohti leikkipuistoa. Ei me siellä leikkipuistossa kovinkaan kauaa viihdytty, koska ei ollut kovinkaan lämmin.
 
15.45 Oltiin takaisin kotona ja ruvettiin taas vähän askartelemaan ennen lasten tee aikaa.
16.50 Alettiin siivoomaan meidän sotkuja ja mä rupesin tekemään lapsille ruokaa.
 
17.40 Hypättiin vielä viimeisen kerran autoon ja suunnattiin asemalle hakemaan perheen äiti.
 
noin 18.20 lopetin ja vetäydyin oman huoneen hiljaisuuteen ja juttelin hetken siskon kanssa puhelimessa jonka jälkeen rupesinkin kirjottelemaan tätä postausta.
Mun normi työpäivät ei oo todellakaan näin pitkiä ikinä, mutta lasten ollessa pääsiäislomalla niin mullakin on vähän enemmän tehtävää. Toisaalta multa kysyttiin viikon alussa haluaisinko että lapset menissi muutamaksi tunniksi johonkin lomakerhoon vai haittaako mua että teen pitkiä päiviä ja totesin että ei mua ne pitkät päivät haittaa. Joten sitä saa mitä tilaa! Illalla tulee kyllä uni todella hyvin. Ja vaikka tykkään tehdä tätä hommaa eikä nää kymmentuntiset päivät niin kauheita loppujelokusi oo niin odotan kyllä innolla sitä että lapset on taas ensviikolla koulussa!
 
-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti