lauantai 17. maaliskuuta 2018

5 faktaa minusta

Musta on hauska lukea muiden bloggaajien fakta postauksia, missä he kertovat sellaisia faktoja mitä lukijat eivät luultavasti tiedä. Joten halusin kertoa teille nyt muutaman faktan itsestäni, joita en usko maininneeni täällä blogissa vielä kertaakaan.

1. Hain lukion jälkeen teak:iin.
Siis teatteri korkeakouluun, mutta en päässyt pääsykokeissa aamupäivää pidemmälle. En oo hakenut Teak:iin tuon jälkeen uudestaan, koska en usko että se näyttelijäntyö ammattina on kuitenkaan ihan se mun juttu, harrastuksena innostaa tosin enempi.
2. Mulla on todettu lukihäiriö lukiossa.
Ei onneksi mikään todella paha, mutta on hankaloittanut mun kielten oppimista jonkin verran ja lukiossa olinkin ihan todella huono englannissa,  läpäisin kaikki kurssit rimaa hipoen ja kirjoituksistakin sain B:n (tosin sinä vuonna monet opettajat kritisoivat tota englannin kirjoitusten vaikeutta...). Ja aika myöhään mulla tosiaan todettiin toi lukihäiriö, vaikka äiti oli jo ala-asteella pyytänyt jotain testiä, mutta ei siihen silloin vielä puututtu.

3. En ole koskaan ollut pitkässä parisuhteessa.
Tai vakavassa parisuhteessa. Ei vaan oo tullut nyt vastaan sellaista oikeenlaista ihmistä.
4. Ahdistun helposti ihmisten keskellä.
Kaikki festarit ja muut tapahtumat missä on paljon ihmisiä on ihan mun painajaisia! Mua vaan rupeaa ahdistaamaan kun en pääse pois sieltä keskeltä ja ihmiset tuuppii takaata ja edessä kukaan ei liiku mihinkään suuntaan. Mutta tää ei kuitenkaan estä mua käymästä tälläsissä tapahtumissa.

5. Mulla on todella jännä musiikkimaku.
Yhtenä päivänä kuuntelen rokkia ja toisena jotain klassisempaa. Mun musiikki suosikit vaihtuu melkein joka päivä. Onkohan jollain muulla myös näin?

+Juon ihan liikaa kahvia...

-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti