lauantai 10. helmikuuta 2018

Tammikuun luetut kirjat

Mä oon taas innostunu lukemaan kirjoja! Täällä Englannissa ollessa mulle on jostain syystä kertynyt aika kasa kirjoja, kun niitä saa käytettynä aika edullisesti. Nyt oonkin sitten alkanut lukemaan niitä, josko vaikka joskus saisi luettua kaikki uudet kirjat.  Ennen joulua löysin kaikki Narnian tarina kirjat alle £10 joten olihan mun pakko se ostaa. Mä en oo ikinä lukenut noita kirjoja ja jotenkin tuntu että oon ehkä jäänyt jostain paitsi. Nyt tammikuussa luin sitten muutaman noista kirjoista.
Taikurin sisarenpoika on tarinallisesti ensimmäinen noista kirjoista, vaikka se on kirjoitettu muita kirjoja myöhemmin. Tuossa kirjassa selitetään enemmän sitä mistä kaikki lähti, miten Narnia syntyi ja miten myöhemmin Lucy ja muut lapset pääsivät Narniaan. Musta oli kiva kuulla mistä kaikki lähti ja miten yhteys Narnian ja meidän mailman välillä on mahdollinen. Suosittelen tuota kirjaa niille jotka tykkäävät Narnian tarinoista.
Velho ja leijona on ensimmäiseksi ilmestynyt Narnian -kirjasarjan kirja. Kirja erosi elokuvaversiosta jonkin verran, niinkuin kaikki kirjoihin perustuvat elokuvat. Itse tykkään kyllä tästä kirjaversiosta enemmän, yleensä tykkään kirjaversioista enemmän kuin elokuvista. Moni varmaan tietää tämän tarinan ainakin jotenkin ja kanattaa kyllä lukea tämä kirjakin jossain vaiheessa.
 
-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti