torstai 1. helmikuuta 2018

Tammikuun huiput

Tammikuu vilahti ohi silmänräpäyksessa ja mun viikonloput on kuluneet kotona ja kahviloissa istuen, tekemättä oikeastaan yhtään mitään. Vuosi alkoi kivasti kotona Suomessa ja jo toinen päivä palasin Englantiin ja arki iski vasten kasvoja... Ensimmäinen viikko loman jälkeen oli pitkä ja aika uuvuttava, vaikka tein töitä vain 3,5 päivää. Pitkän ja uuvuttavan viikosta teki se että lapset oli kotona perjantaita luukuunottamatta, joten tein parina päivänä n.10 tuntia töitä päivässä, no itseppähän olin luvannut että tämä järjestely käy niin eikai siinä voi syyttää kuin itseään. Suraava viikko olikin sitten paljon helpompi kun lapset olivat taas koulussa.
Pyörähdin myös yhtenä lauantaina Lontoossa ja pyörähdyksellä meinaan juurikin sitä että kävin vain äänestämässä ennakkoon ja lähdein heti äänestyksen jälkeen takaisin. Vettä satoi tuon päivän kuin saavista kaataen, joten ei ollut kauheaa intoa jäädä Lontooseen pyörimään yhtään pidemmäksi aikaa.
Tammikuussa lähetin myös hakemuksen yliopistoon, joten nyt vaan odotellaan josko sieltä pian kuuluisi jotain. Oon myös suunnitellut minilomaa helmikuulle ja varannut lennot Suomeen pääsiäislomaksi.
Ihanaa helmikuun alkua kaikille!
 
-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti