maanantai 29. tammikuuta 2018

Minne haluaisin matkustaa vuonna 2018

Niin monta paikkaa ihan Iso-Britannian sisällä mine haluaisin päästä käymään, mutta nyt on myös matkustusinto muualle Eurooppaan kasvanut ja ois ihana päästä jonnekkin lämpöiseen. Tosin mun matkustukset taitaa jäädä aika vähäisiksi, koska keväälle/kesälle on suunnitteilla muutama reissu Suomeen. Jotta tästä listasta ei tulisi  ihan liian pitkä niin oon listannut tähän vain 5 paikkaa jonne haluaisin matkustaa tänä vuonna, nää ei nyt oo missään sen kummemmassa järjestyksessä.
1. Stonehenge & Bath
Tiedän että tässä on kaksi paikkaa, mutta oon vähän katsellut sellasia päivä reissuja jossa on noi molemmat niin eikö ne voi nyt laskea yhdeksi!?
 
2. Dover
Ja erityisesti ne valkoiset kalliot. Oon käynyt kyllä jo seven sistersillä jossa on myös valkoiset kalliot. Tää on kuitenkin ollut mun matkustuslistalla jo niin kauan, että kun ilmat vaan tästä vähän lämpenee niin tonne mä meen!
3. Dublin, Irlanti
Tätä oon pitkään jo suunnitellut mun pääsiäisloman kohteeksi, mutta saapa nyt nähdä miten käy...
 
4. Amsterdam, Alankomaat
Viime aikina oon selaillut kuvia Amsterdamista ja nyt haluun itsekkin päästä tuonne!
5. Grand canaria tai Teneriffa
Aurinko ja lämpö, tarviiko tähän nyt sanoa yhtään mitään muuta!?
 
Paljon muitakin kohteita mahtu mun listalle, mutta tässä nyt muutama.
 
-Riitta <3

2 kommenttia:

 1. Ihania reissuhaaveita! Stonehenge ja Bath kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa samalla kertaa. Tai Bathiin saa kyllä kulumaan vaikka useamman päivän, mutta Stonehenge on tosi nopeesti nähty. Hienohan se silti on :D Amsterdam on kans mun listalla, olis siistiä käydä siellä ite ku on nähnyt niiin paljon kuvia sieltä.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näin oon jotenkin ymmärtäny että Stonehenge on nopeasti nähty :D

   Poista