lauantai 20. tammikuuta 2018

Kuulumisia

Tänään mun suuntana on Lontoo ja Suomen suurlähetystö, koska tänään on mun viimeinen mahdollisuus äänestää presidentin vaaleissa. Noin viikon päästä nähdäänkin sitten miten noissa vaaleissa käy.
Viikot on vierineet ohi ihan hurjaa vauhtia ja mä en oikein oo hyödyntänyt mun viikonloppuja tänävuonna. Oon löytänyt taas paljon uusia paikkoja missä haluisin vielä käydä täällä ollessani. Ja todettava se on että 100% :n varmuudella mun au pair aika loppuu elokuussa. Mitä sen jälkeen tapahtuu sitä en vielä tiedä, mutta Englantia en vielä tahtoisi jättää! Ja niin ihana ja mahtava kokemus tää aupparointi onkin ollut niin kyllä se saa nyt riittää, enhän mä voi koko loppuelämääni tätä tehdä.
 
Hirveen vähän oon täällä kertonut mun au pair ajasta, syitä on monia... Yhtenä syynä on että alkuun en oikeastaan uskaltanut puhua siitä ihan niin paljon koska pelkäsin että käy niin kuin ensimmäisellä kerralla... Ja sitten se nyt vaan on jotenkin jäänyt. Kevään aikana täällä blogissa saattaa tulla nyt vähän enemmän tähän au pair -elämään liittyviä postauksia.
Arki on tosiaan lähtenyt taas hyvin käyntiin ja viikonloput on mennyt vaan kahvitellessa ja rentoutuessa. Mulla on oikeastaan nyt jo muutama reissu suunnitteilla ja toteutusta vailla vielä.
 
-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti