maanantai 15. tammikuuta 2018

Joululoma

Voihan vielä palata joululomaan, vaikka tammikuu on jo näin pitkällä? Mun joululoma oli aika lyhyt, mutta sitäkin mahtavampi. Aloitin loman viettämällä yön lentokentällä, mikä ei ehkä kuitenkaan ole se miellyttävin tapa alottaa lomaa. Lisäksi mun lento oli ainakin tunnina myöhässä ja Suomen päässä tavaroiden saaminen kesti kauan, mikäei parin tunnin yöunilla ollut mitenkään hauskaa.
Äiti ja sisko oli onneksi vastassa kentällä ja mention heti ensimmäiseksi syömään, niinkin terveellistä kuin Burger Kingiin. Lauantai oli pitkä päivä ja kun vihdoin pääsin kotiin (ja sain hiukset värjättyä) ja sänkyyn niin nukahdin kyllä ihan heti.
Jouluaattona pääsin kauan odottamaani saunaan! Ja joulupuurosta löysin mantelin. Avattiin kotona äidin ja siskon kanssa lahjat ennen kuin lähdettiin mummille syömään. Mä söin taas ihan liikaa kaikkea. Ruuan jälkeen jaettiin vielä loput lahjat ja vietettiin yhteistä aikaa ennen kuin oli aika lähteä kotiin nukkumaan. Joulupäivänä käytiin siskon kanssa moikkaamassa mummoa ja siellä oli hoidossa söpö pieni koira <3 Kotona syötiin meidän perheen perinteinen toinen jouluruoka ja kyllä tuli taas syötyä liikaa...
Tapanin päivänä näin yhtä kaveria, jota en ollut nähnyt yli vuoteen! Oli ihana vaihtaa kuulumisia pitkän ajan jälkeen. Iltapäivästä lähdettiin vielä siskon kanssa ajamaan sukulaisten luokse. Saavuttiin perille lumiseen määränpäähän aika myöjään illalla.
Keskiviikko meni ulkoillessa ja mä olin todella innoissani siitä lumimäärästä mikä tuolla oli. Tein lumienkelin ja oltiin lumisotaa kummitytön kanssa. Illalla suunnattiin vielä pulkkamäkeen ja syötiin makkaraa! Mun viime vuonna Englannista ostetut talvikengät ei oikeen sopineet Suomen talveen ja mun varpaat oli ihan totaalisen jäässä! Ja tietysti olin unohtanut villasukat kotiin.
Torstaina päädyttiin vähän ex tempore reissulle keskiselle. Ostin paljon suklaata kun ne kerta oli tarjouksessa puoleen hintaan ja ostin myös uuden kynsilakan, mutta ei ehkä kuitenkaan oo ihan mun väri kuitenkaan. Lisäksi ostin uuden laturinjohdon kun noi vanhat meinaa hajota
Perjantaina rakensin talven ensimmäisen (ja mitä luultavimmin viimeisen) lumiukon. Siitä tosin tuli vähän pelottavan näköinen, mutta ei voi mitään. Lauantaina lähdettiin ajamaan kohti kotia. Pysähdyttiin matkalla sukulaisten luona kahvilla ennen kotiin pääsyä.
Uudenvuoden aatto meni perinteisissä merkeissä, elokuvia katsellen ja syöden. Puolen yön aikaan suuntasin ulos katsomaan raketteja, pian sen jälkeen suuntasinkin nukkumaan. Maanantai manikin pakkaillessa tavaroita ja illalla pääsin vielä saunaan, eipä taas tiedä million pääsee saunaan seuraavan kerran. Tiistaina olikin aikainen herätys kun mun lento kohti Englantia lähti jo ennen kahdeksaa.
 
-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti