sunnuntai 3. joulukuuta 2017

#3 What I wish for christmas

Mitä vanhemmaksi sitä tulee niin myös joululahja toiveet vähentyy, tai ainakin niistä toiveista tulee käytännöllisempiä. Tänä vuonna mulle on kyllä kertynyt aika paljon lahja toiveita.
The older I get the less I have any christmas wishes, or they are more practical. This year I have quite many wish tho.

#Uusi kone - New computer
Mun kone on viimeisen vuoden aikana hidastunut ihan todella paljon ja muutaman kerran on meinannut oko kone lentää ikkunasta pihalle kun on mennyt hermo ihan totaalisesti. Haluaisin tälläkertaa jonkun pienen ja kevyen koneen joka on helppo ottaa mukaan matkalle. Mun nykyinen kone on aika iso ja painava, eikä sitä aina jaksa raahata mukaan.
My computer has started to slow down a lot lately. And few times I have almos thrown it out of the window.... I wwould like to have small and light computer which is easy to carry whit me. The computer I have now is very big and heavy, and usually I´m too lazy to take it whit me
#Lahjakortteja - Gift cards
Lahjakortit on aina kivoja saada. tänä vuonna mun toivelistalla on erityisesti lahjakortti johonkin koruliikkeeseen, koska mun ketju koki surullisen kohtalon ja katkes.
I really like gift cards. This year I wish gift card to some jewellery shop, because I broke my chain and I really would like to have new one.

#Villasukat - Woolen socks
Tää on mun jokavuotinen toive! Villasukkkia ei vaan voi koskaan olla liikaa!
I wish woolen socks every year. There can´t be too many woolen socks!
#Muumi-mukit ja muut astiat - Moomin cups and other dishes
Nämäkin on toiveita jotka löytyy mun listalta joka vuosi. Muumi mukit on ihan mun lemppareita, tosin ehkä vähän liian pieniä...
These are also things I wish every year. I love moomin cups even they are maybe little bit too small...

#Suklaata ja Salmiakkia - Chocolate and Finnish salty liquorice
Monta vuotta oon kaikille sanonut että en tykkää suklaasta ja näin on ollutkin monta vuotta. En tiedä mitä on tapahtunut puolenvuoden sisällä, mutta oon ruvennut tykkäämään suklaasta ja niimpä tänä vuonna myös suklaa löytyy mun toivelistalta. Ihan perus Fazerin sinistä ja sitten sitä missä on mantelia, karpaloa ja jouluisia mausteita. Ja salmiakkia! Paljon salmiakkia!
 Many years I have said that I don´t like chocolate and that has been truth for many years. I don´t know what had happend, but I have started to like chocolate, so this year I wish lots and lots of chocolate. And Salty liquorice!
Extra toiveena mun listalta löytyy toive että jouluna olisi lunta ja että mun ei tarvitse ajaa autolla aattona (Äiti vinkvink!)
I also wish for white christmas and that I don´t have to drive on christmas eve.

-Riitta <3

2 kommenttia: