lauantai 23. joulukuuta 2017

#23 'Must' aatto jutut

Tänään on se päivä kun lennän kotiin! Vietin viime joulun Englannissa ja nyt on ihana viettää joulu taas kotona. Odotan ihan todella paljon jouluruokaa ja muita aaton perinteitä mitä en viime vuonna pystynyt toteuttamaan. Mun aaton perinteisiin kuuluu yleensä ainakin nämä:
 
Joulusauna
Meillä ei ole kotona omaa sauna, mutta onneksi taloyhtiössä on yleinen sauna jonne pääsee. Sauna on muuten yksi niistä asioista joita olen kaivannut Englannissa.
 
Joulupuuro
Jouluun kuuluu joulupuuro ja mantel.
 
Jouluelokuvat: lumiukko & joulupukki ja noitarumpu
Eipä noita välttämättä katsomalla katsota, mutta aika usein ne taustalla pyörivät kun valmistaudutaan.
Pukeutuminen parempiin
Mä ainakin tykkään aina tilaisuuden niin salliessa pukeutua vähän parempiin vaatteisiin, vaikka kukaan muu ei niin tekisikään.
 
Jouluruoka ja yhdessäolo
Oi että odotan suomalaista jouluruokaa. Toki mun oli tuotava myös jotain brittiläistä tähän vuoteen ja mukaan päätyi mince pie.
 
Lahjat
Ei välttämättä niiden saaminen niinkään, toki joitain paketteja on kiva saada. Mutta odotan sitä lahjojen antamista, mulla on tänä vuonna kertynyt noita lahjoja jonkin verran ja odotan kovasti että pääsen antamaan niitä muille.
 
Glögi ja joulutortut
Glogiä mä jo oonkin maistellut tänä vuonna kun joulumarkkinoilta tarttui mukaan myös pullo suomalaista glögiä, mutta joulutorttuja odotan kyllä kovasti!
 
Onko teillä jotain jouluaaton perinteitä?
-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti