lauantai 2. joulukuuta 2017

#2 Snowman candles

Hauska ja helppo idea tuikkukynttilöille. Näin jonkun ohjeen muutama vuosi sitten ja nyt vihdoin kokeilin itsekkin. Noita kynttilöitä ostaessa kannattaa katsoa että se valo on oranssi, näyttää paremmalta  kuin kirkas valo. Petyin vähän Primarkista ostamiini kynttilöihin koska noissa oli kirkas valo, mutta luovuutta käyttäen saatiin lumiukoille oranssi nenä.
Funny and easy idea for tealights. I saw this idea few years ago and finally I try this. You should check that the light is yellow/orange and not white. I was little disappointed because the light on these candles wasn't yellow (I bought these from Primark).
Näihin tarvitsee siis tuikkukynttilöitä, Paperia/Pahvia, Liimaa (uskoisin että kuumaliima toimii kaikista parhaiten) ja mustan Sharpie tussin (ja värikyniä hattuun).
So you need tealights (with battery!), Paper, Glue and Black sharpie.
Leikkasin ja väritin lumiukon hatun ja liimasin sen kynttilän yläreunaan, mustalla tussilla piirsin silmät ja sun ja koska mun kynttilöiden valo oli kirkas laitoin tuohon kynttilän liekkiin oranssia kynsilakkaa.
I cut and colour the hat for the snowman and glued it on, With black sharpie I drew eyes and mouth for the snowman. And because the light was white I used nailpolish to colour the nose.
 Ja kokeilin tehdä myös Olafin, mutta sen silmät jäi aika pieneksi, enkä tiedä näyttääkö se loppujen lopuksi edes Olafilta.
And I also tried to make Olaf, But his eyes are quite small and I'm not sure if that even look like Olaf.
-Riitta <3

4 kommenttia: