sunnuntai 17. joulukuuta 2017

#17 Christmas movies top5

Nyt saa ihan luvan kanssa katsoa jouluelokuvia! Ja mähän oon niitä katsonut, tosin oon aloittanut niiden katsomisen jo kauan aikaa sitten... hups. Halusin jakaa teille 5 mun suosikki elokuvaa, nämä eivät ole millään tapaa järjestyksessä kuitenkaan.
Now I can finally watch Christmas movies! And I have watched so many already, I started watchin Christmas movies a long time ago tho... I wanted to share my 5 favourite Christmas movies, these are not in any order.
'The spirit of christmas' on romanttinen jouluelokuva joka oli aluksi hieman hämmentävä, mutta nousi mun suosikkien joukkoon kuitenkin. Tämä vuonna 2015 tehty elokuva löytyy suomen Netflixistä.
'The spirit of christmas' is romantic Christmas movie, I think this was little confusing at first but it's now one of my favourites. This movie was made of 2015 and it's on Finnish Netflix.
'Napapiirin pikajuna' on ihana jouluinen animaatio, jonka varmaan aika moni on nähnyt jossain vaiheessa ja jos ei ole niin tämän vuonna 2004 tehdyn elokuvan voi katsoa ainakin suomen Netflixistä.
'The polar express' is animated Christmas movie, and  think quite many has seen this at some point and if not this movie is atleast on Finnish Netflix.
'Rakkautta vain' on brittiläinen romanttinen komedia, joka on mun yksi kaikkien aikojen elokuva suosikeista. Jos joku ei ole nähnyt tätä niin  suosittelen katsomaan ainakin kerran (paitsi jos vihaa romanttisia komedioita). Tämä elokuva löytyy ainakin täältä brittien netflixistä.
'Love Actually' is british Christmas-themed romantic comedy, and one of my all time favourite. If someone hasn't seen this movie yet I really recommended to watch this at least one time (unless you hate romantic comedies). This movie is on Netflix.
'Grinch' Ehkä jouluelokuvien klassikko. Musta tää on jotenkin todella sympaattinen elokuva.
'How the Grinch stole christmas' I really like this movie and I think it is very sweet.
 
Ja viimeisenä mun listalta löytyy suomalainen elokuva josta ei ole nyt minkäänlaista kuvaa. Mutta 'Joulutarina' on musta yksi parhaimpia suomalaisia elokuvia. Vuonna 2007 valmistunut elokuva kertoo kuinka orpo pojasta tuli joulupukki.
And last on my list is Finnish movie, I don't have any pictures tho. But  I think that 'Joulutarina (Christmas story)' is one of the best Finnish movies. This film relased at 2007 and it's story how a orphan boy became santa claus.
 
Mitkä on teidän suosikki jouluelokuvia?
Do you have any favourite Christmas movie?
-Riitta <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti