maanantai 27. marraskuuta 2017

Marraskuun huiput

Vielä on muutama päivä marraskuuta jäljellä,  mutta jo nyt ajattelin koota vähän marrakuun tapahtumia yhteen. Marraskuussa oon tehnyt paljon jouluostoksia ja muutenkin virittäytynyt jouluun jo näin ajoissa. Haluaisin saada kaikki jouluostokset tehtyä ennen joulukuuta, mutta ei se taida tänänkään vuonna ihan onnistua, melkeen on jo kaikki kasassa muutamaa pikkujuttua lukuunotttamatta.
Kävin myös marraskuun alussa tutstumassa Canterburryn yliopistoon ja saa nähä löydänkö itseni sieltä ensi syksynä, mutta siitä lisää myöhemmin jos päädyn sinne. Kauheasti en ehtinyt kaupunkia kierellä, mutta pikaisella silmäyksellä näytti ihan kivalta ja pitääkin varmaan keväällä suunnata Caterburryyn uudelleen.
Lontoossa oon ehtinyt pyörähtämään muutaman kerran ja löysin mun mielestä ihan supersöpön joulu-villapaidan Primarkista.  Viime viikonloppuna tuli myös pyörähdettyä skadinavisilla joulumarkkinoilla ja mukaan tarttui kyllä ihan liikaa kaikkea. Pyörähdin myös Lontoossa National Galleryssä ja siellä on nyt tammikuulle asti yhdessä huoneessa Akseli Gallen-Kallelan Lake Keitele näyttely ja yksi maalaus Kalevalastakin siellä oli. Alkuperäisen suunnitelman mukaan ei ollut edes tarkoitus mennä tuonne National Galleryyn, mutta oli hauska löytää tuo näyttely sieltä.
Kävin myös Magical lantern -festivaaleilla ja jos teillä on vain mahdollisuus mennä tuonne niin menkää! Oli ihan älyttömän siistin näkkösiä valoja. Tuo festivaali aukesi viime perjantaina ja on avoinna aina tammikuun ensimmäiseen päivään asti. Liput porteilta mksoi £20, netistä ostettuna voi ehkä mahdollisesti saada hieman edullisemmin. Lauantaina oli ainakin oli todella paljon ihmisiä liikkeellä tuolla, mutta ei se mua ainakaan haitannut. Tuolla alueella oli myynnissä myös jotain syötävää ja kuumaa juotavaa, mutta hintataso on aika kova. Meillä meni koko alueen kiertämiseen ehkä noin kaksi tuntia, kun pysähdeltiin ottaman kuvia joka välissä.
-Riitta <3

2 kommenttia:

 1. Primark on kyllä huippu joulupaitavalikoimansa suhteen :D Mullakin on sieltä ostettu joulupaita, ja yllättävän hyvin on kestänyt käyttöä (kaks vuotta sitten ostin).

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valikoimaa kyllä löytyy :D Kiva kuulla että on kestänyt noinkin pitkään käyttöä. :)

   Poista