perjantai 24. marraskuuta 2017

Kadotettu ajatus

Miksi kaikki hyvät ideat tulee mieleen illalla, juuri kun on nukahtamassa? Ja miksi joka kerta luottaa siihen että kyllähän tää idea muistuu mieleen aamullakin, eikä mun tarvitse nousta ylös ja kirjoittaa tätä mihinkään ylös... No muistuuko se kuningas ajtus mieleen enää aamulla? Tai koko päivänä? No eipä tietenkään... Tää on tapahtunut mulle ihan liian useasti enkä silti tunnu ottavan tästä opiksi... Niinhän se menee että tyhmästä päästä kärsii itse...
Ihan liian monta (omastamielestä) hyvää ideaa on mennyt ohi iha vaan sen takia että on illalla liian väsynyt nousemaan ylös sängystä. Vai tuntuukohan ne ideat vaan niin hyviltä koska on niin väsynyt.
Varmaan aika monelle on käynyt näin ainakin kerran elämässään. Vai olenko mä ainoa?
Mulla on ainakin niin huono muisti että haluan kirjoittaa kaikki tehtävät ylös, koska muuten unohdan ne heti, mutta miksi iltaisin ei vaan tule kirjoitettua mitään ylös... Miten oletan että muistan mitään enään aamulla.
-Riitta<3

2 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen! Joskus ne hyvät ideat muistaa vielä aamullakin, mutta useimmiten muistaa vain sen että sai hyvän idean :D Aamulla ärsyttää, mut sit ei kuitenkaan kirjoita mitään ylös seuraavanakaan iltana.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla että muillekkin käy näin, etten oo ainoa. :)

   Poista