maanantai 18. syyskuuta 2017

Viikonloppu kuulumisia

Moikka,
 
Mulla on takana ihanan rauhallinen viikonloppu. En tehnyt mitään ihmeellistä vaan otin viikonlopun vain rentoutumisen kannalta. Perjantaina heräsin jo aikaisin ja sain kuin sainkin ostettua liput Antti Tuiskun keikalle Helsinkiin! Vielä en kyllä tiedä miten sinne päästään mutta onpahan liput hommattu, joten eiköhän ne lennotkin ehdi vielä vähän myöhemmin hankkimaan.
Viikonloppuna on tullut kuuneltua musiikkia, istuttua kahvilassa, suunnitellessa lomaa ja löysin kuin löysinkin itselleni uuden hupparin. Lauantai iltana katsoin myös Joulutarina -elokuvan, Eihän vielä ole liian aikaista jouluelokuville, eihän?
Vietin viikonlopun tällä kertaa ihan yksin ja täytyy kyllä sanoa että nautin! Tarvitsen myös omaa aikaa ja nyt tulli viikonloppu kyllä ihan täydelliseen väliin. Host-lapset on olleet koulussa kaksi viikkoa jo, mutta vain lyhyitä päiviä ja ovat tulleet koulusta kotiin jo ennen lounasta. Rehellisesti sanottuna odotan kyllä jo sitä että lapset ovat koulussa kokonaisia päiviä.
Mahtavaa viikonalkua kaikille!
-Riitta <3

4 kommenttia:

  1. Kivan olonen blogi, liityin lukijaksi :-)

    https://osakaksi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Haha mäki oon pari kertaa saanu itteni kiinni joululaulujen hyräilystä, ni et oo yhtään liian aikaisessa joululeffas kaa :D Ihanaan alkavaa viikkoa sullekin!

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista