maanantai 4. syyskuuta 2017

Kuulumisia

Moikka,
 
Oonkohan mä vielä kertakaan tehny kunnon höpöttely-postausta tänne, no nyt ajattelin sellaisen kuitenkin tehdä. Kesäloma on nyt lomailtu ja tänään alkaa taas kunnollinen arki täällä Englannissa ja oikeesti olen erittäin innoissani että pääsen taas tähän arkeen täällä kiinni! Vaikka mulla nyt nämä kaksi ensimmäistä viikkoa tulee olemaan pitkiä niin odotan niitä kyllä innolla! Musta oli ihana palata noin viiden viikon lomailun jälkeen takaisin tänne ja nähdä tutut paikat ja tietysti mun ihana host-perhe.
 Mun hieno suunnitelma että olisin loman aikana saanut päiviteltyä blogiakin enemmän karahti kiville koska jätin koneen Englantiin... Oli mulla joku fiksu ajatus varmaan siinä takana kun koneen tänne jätin, mutta monta kertaa teki mieli kaivaa kone esille ja kirjoittaa kunnes muistin että eipä mulla sitä nyt olekkaan mukana.
 Mun loma meni ohi ihan supernopeasti ja vaikka en mitään sen kummempaa tehnytkään niin nautin kyllä joka hetkestä! Harmittamaan jäi oikeastaan ainoastaan se etten ehtinyt olla mökillä kovinkaan pitkään, mutta ensi vuonna uudestaan! Säätkään ei suosineet mitenkään kauheasti, mutta se kai kuuluu suomen kesään.
 Lenostakin selvittiin ilman isompia panikointeja, suurena apuna oli mun uusi stressilelu, fidget cube. Mähän siis en todellakaan ole mikään lentämisen ystävä ja mielelläni jättäisin lentämisen kokonaan välistä. Lento oli onneksi tasainen ja suuremmilta ilmakuopilta vältyttiin, toisin kuin Suomeen lentäessä kun koko lento oli erittäin kuoppainen...
 Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
 
-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti