perjantai 8. syyskuuta 2017

Elokuun huiput

Moikka,

Syyskuu on jo pitkällä, mutta palataan vielä hetkeksi elokuuhuun ja sen tapahtumiin. Täällä blogin puolella onkin ollut hiljaista elokuun ajan ja en ole tänne kertonut lomastani juuri ollenkaan.
Elokuussa meni muutama viikko mökkeilessä järven rannalla ja vaikka säät olivatkin aika sateisia sain myös nauttia muutamista aurinkoisista päivistä. Kävin myös kuuntelmassa Dingoa ja Kaija Koota livenä joka kyllä lukeutuu yksiin parhaimmista hetkistä elokuun aikana. Autolla tuli myös ajeltua ties miten monta kilometriä ja täytyy kyllä sanoa että mielummin ajan Englannissa! Osallistuin myös ala-asteen luokkakokoukseen.
Ehdin myös käydä kahdessa huvipuistossa elokuun aikana, Linnanmäki ja Powerpark joista ehdoton suosikki oli kllä Powerpark! Vaikka ukkosen yllättäessä lähdettiinkin aikasemmin pois. Kävin myös siskon kanssa jossain kiipeyly/seikkailupuistossa ja oli kyllä hauskaa!
Ehdoton huippu oli kuitenkin paluu Englantiin, vaikka lähtöpäivän aamuna ja edellisenä päivänä fiilikset olivatkin vähän ristiriitaiset ja olisin mielelläni jäänyt Suomeen. Perille saavuttuani kuitenkin fiilikset oli jo ihan toiset ja olen erittäin iloinen siitä että saan olla taas täällä! <3

-Riitta <3

4 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja oot kerenny tehdä.

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus idea, ja ihanasti oot saanut sen myös toteutettua! :) Mä en kerennyt koko kesänä yhteenkään huvipuistoon :( Just lintsille ja Powerparkkiin olisin niin halunnut! Noh, ehkä sitten ensi kesänä! :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No toivotaan että ensi kesänä sitten!

   Poista