perjantai 15. syyskuuta 2017

DIY-Kalenteri

Moikka,

Mä oon yleensä todella huono suunnittelemaan menemisiäni tai mitään muutakaan kovinkaan pitkälle tulevaisuuteen, lähen mielummin hetken mielijohteesta liikkeelle ja suunnitelmat tulee yleensä lennosta. Kuluneen vuoden aikana oon kuitenkin yrittänyt suunnitella reissuja vähän pidemmälle tulevaisuuteen ja avuksi päätin askarrella valkotaulu tyyppisen kalenterin.

Kävin kaupasta ostamassa kaksi A4 kokoista lasista valokuvakehystä, itse halusin ettei noissa kehyksissä ole sellaista "kunnon" kehystä, jolloin ainakin omasta mielestä siihen on helpompi kirjoittaa. Noilla kehyksillä ei onneksi ollut hintaa kuin £1.
Mun ei onneksi tarvinnut ruveta leikkelemään paperista sopivan kokoista tuohon kehykseen. Jostain olisi varmasti saanut tulostettua valmiita pohjia tuohon, mutta en nyt mitään kovinkaan ihmeellistä ajatellut tehdä joten päätin piirrellä tarvittavat viivat ihan itse.
Lopuksi vain paperit kehyksiin ja Done! Kehyksiä ostaessa ostin myös valkotaululle sopivia tusseja joilla onkin sitten helppo kirjoittaa näihin tauluihin ja myöhemmin pyyhkiä pois.
Vaikka näihin ei mahdu kuukautta enempää on mun ajankäyttö parantunut jonkin verran, saan suunniteltua reissuja pidemmän ajan päähän. Ja tuolla viikkotaululla saa kaikki viikon menot heti näkyviin, mikä on musta ihan mahtavaa!
-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti