keskiviikko 9. elokuuta 2017

Pariisi

Moikka,
Kaksi kuukautta reissusta ja vihdoin pääsen jakamaan Pariisin kuvia myös tänne blogin puolelle! Mulla oli tosiaan toko- kesäkuun vaihteessa viikon loma ja pikasuunnittelulla päädyin lähtemään päiväksi Pariisiin. Matka alkoi toki jo edellisenä iltana kun lähdin Lontooseen ja yöbussilla kohti Pariisia! Bussi matka sujui mukavasti ja nukuinkin melkein koko matkan. Aamulla 8 aikaan saavuttiin pariisiin ja pienen selvittelyn jälkeen sain jopa ostettua metrolipun jolla pääsin bussiasemalta keskustaan.
Ensimmäisenä mun listalla oli käynti Eiffel-tornilla ja sinne suuntasinkin ensimmäisenä ja kun kerta Pariisissa asti ollaan niin pakkohan sitä oli päästä käymään ihan huipulla asti, lippu huipulle maksoi vain 14,50€. Onneksi mulle osui mitä mahtavin päivä tuolle reissulle ja huipulta näki todella kauas, vaikka ylös meneminen pelotti niin oli se sen arvoista ja jos saan uuden tilaisuuden mennä tuonne Eiffel-tornin huipulle niin ehdottomasti menen! Ja suosittelen kyllä muillekkin!
 Lukuisien Eiffel-torni kuvien jälkeen lähdin kiertelemään muita turisti kohteita! Louvren sisäänpääsy pelästytti mut ja jäi tällä kertaa se käymättä.
Kuvia tuli napsittua kyllä todella paljon ja melkein kaikkialta! Kahden jälkeen pidin pienen evästauon ja koska oli niin kuuma päivä päädyin myös ostamaan jäätelöä joka tosin melkein suli kokonaan ennen kuin ehdin sitä syömään.
Päivä oli oikein onnistunut ja käveltyjä kilometrejä kertyi yli 20! Väsynyt matkailija palasi ennen kymmentä odottamaan bussia, joka lähti yhdentoista aikoihin. Yöbussilla takaisin Lontooseen ja nukuin kyllä todella sikeästi koko matkan ja bussin saapuessa asemalle en meinannut saada itseäni ylös siitä penkistä, mutta suuntasin bussiaseman vieressä olevaan kahvilaan ja kahvin voimalla eteen päin!
Mukaan Pariisista lähti paljon kuvia, palaneet olkapäät ja kipeät jalat, mutta väsynyt ja onnellinen matkailija!
-Riitta <3

6 kommenttia:

 1. Vau mitä kuvia!<3 Pariisiin mäkin haluan uudelleen vielä joskus, viimeksi olin tyyliin neljä vuotias hahah :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kuvia! Oi että olis ihanaa päästä pariisiin C:

  https://reetttaeveliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Voi kumpa pääsisin Pariisiin käymään! :))

  http://simplylovingstyles.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset! Pariisi on kyllä ihana:)

   Poista