tiistai 2. toukokuuta 2017

Huhtikuun huiput

Moikka,

Taas on kuukausi vain sujahtanut ohi ja on aika kerrata huhtikuuta, mitään suurempaa ei huhtikuussa kyllä oikeastaan ole ehtinyt tapahtua. Blogi on ollut hiljaisuudessa jonkin aikaa (en tiedä onko kukaan huomannut) ja nyt rupeaa taas tulemaan postauksia säännölisen epäsäännöllisesti. Musta tuntui mun Skotlannin reissun jälkeen etten mistään löydä nyt aikaa tai energiaa kirjoittaa mitään postauksia, joten jätin kirjoittamatta. En halua että mun blogista tulee mulle mitään pakkopullaa enkä halua stressata tän kanssa, joten totesin että on parempi antaa olla kunnes tuntuu että aikaa ja energiaa löytyy taas. Ja täytyy kyllä myöntää että tämä tapahtui yllättävän nopeasti. Mutta en myöskään jatkossa ala stressaamaan itseäni tämän kanssa, koska haluan pitää tämän homman mielekkäänä itselleni.
Huhtikuussa tuli valvottua pari yötä, kun oli pakko seurata muodostelmaluistelun MM-kilpailuita suorana. Tänä vuonna suomi sijoittuikin toiseksi (0.12 pisteen erolla voittaneeseen Venäjän joukkueeseen) sekä viidenneksi.
 
Kävin myös jättämässä oman ääneni kuntavaaleihin, Lontoon suurlähetystössä.
 
Pyärähdin myös kauniissa Hastingissa
Mutta huhtikuun ehdoton huippu ja kohokohta oli kyllä ehdottomasti pääsiäisen aikaan tekemäni reissu Skotlantiin! josta on tulossa pian postausta.
 
4kk Englannissa tuli täyteen.
 
-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti