torstai 16. maaliskuuta 2017

Ystäväkirja

Moikka,

Ajattelin jakaa teille hieman enemmän tietoa itsestäni, koska aika niukasti sitä loppujenlopuksi on täällä blogin puolella esillä eikä sitä nyt kauheasti tule varmaan myöskään tämän myötä. En oikein osaa kertoa itsestäni mitään, joten päädyin tälläiseen ystäväkirja versioon! Jos teille tulee mieleen jotain muuta mitä haluaisitte tietää niin kysykää ihmeessä!

Nimi: Riitta

Ikä: 21, heinäkuussa 22


Harrastan: Tällä hetkellä en oikeastaan mitään, pyrin käymään lenkillä mutta se on vähän jäänyt. Golffia tykkään myös pelata ja pelaankin aina kesäisin, tosin tulevana kesänä taitaa sekin jäädä. Muodostelmaluistelun katsominen (lasketaanko se harrastukseksi?) kun en nyt jäälle itse pääse.

Silmienväri: Siniset tai no siniharmaat on ehkä lähempänä.

Hiustenväri: vaaleat, mitäänsanomattoman väriset!

Lempiruoka: ehkä immelletytetty perunalaatikko ja (lämmin)joulukinnku

Lempiväri: sininen, turkoosi, melkeen mikä sinisen eri variaatio vaan!

Lempikirja: tällä hetkellä ykköseksi nousee ehkä John Green, The fault in our stars

Lempiohjelma/sarja: en osaa sanoa... nyt netflixissä katson rillit huurussa ja shadowhunterssia.


Paras laulaja/-bändi: Antti Tuisku! Kuulunut mun suosikkeihin Idolsista lähtien.

Paras näyttelijä: Liian monia hyviä, mutta Johnny Depp on yksi suosikeista

Mistä pidät eniten: syömisestä! lähinnä sipsien napsimisesta ja täällä muutaman kuukauden aikana on myös tullut syötyä ihan liikaa suklaata! (mähän en siis tykkää suklaasta...)

Mitä vihaat eniten: Epärehellisiä ihmisiä!

Toive ammattisi: Erittäin hyvä kysymys, tätä on pohdittu monta vuotta ja aina se tuppaa muuttumaan... nyt ehkä lasten kanssa työskentely tuntuu siltä oikealta alalta.

Jos saisit muuttaa itsestäsi yhden asian, mitä muuttaisit?
Mietin tosi pitkään ennenkun keksin yhtääs asiaa mitä haluaisin itsessäni muuttaa, mutta kun keksin yhden tuli mieleen jo seuraava ja loppujen lopuks en osannut enään päättää vain yhtä... Mutta valitaan nyt se mikä tuli ensimmäisenä mieleen! Haluaisin itselleni ehjän polven tai sen osan mistä kaikki ongelmat polven kanssa johtuu, helpottaisi elämää kyllä huomattavasti!


-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti