tiistai 21. maaliskuuta 2017

3kk Englannissa

Moikka,

Nyt on outo olo, mulla on lentoliput Suomeen ostettu! Kaikki konkretisoitui jotenkin tosi nopeasti kun ostin liput, mä olen todellakin lähdössä täältä kotiin. Ja vaikka kuukausi sitten pohdin että tahdon takaisin Suomeen niin nyt en enää olekkaan ihan varma... Kotiin paluuseen on vielä onneksi noin 4 kuukautta mutta ne kuukaudet menee ohi niin nopeasti. Olenkohan sittenkään valmis jättämään tämän maan taakse ja palaamaan takaisin koti Suomeen.

Päivät ja viikot vierii ihan hurjaa vauhtia eteenpäin ja haluaisin vielä tehdä niin moneen eri paikkaan reissuja! Mulla on onneksi pääsiäisen aikaan pieni loma jolloin suuntaan askeleeni kohti skotlantia! Myös muutamat viikonloppureissut on suunnitteilla mm. Pariisiin ja Englannin rannikolle jonnekkin. Viime viikonloppuna lähdin vihdoin käymään Brightonissa, minne meinaan kyllä vielä uudemman reissun heinäkuussa tehdä. Sää ei oikein suosinut mua viikonloppuna, toivottavasti seuraavalla reissulla sääkin olisi parempi.


Viimeisen kolmen kuukauden aikana oon juonut ihan liikaa cappucinoa ja viikonpäästä mulla alkaakin kuukauden cappuccino lakko! Tarviin tän viikon henkistä valmistautumista tuohon koitokseen, saa nähdä miten tuon lakon tai tauon kanssa käy. Samalla voisi pitää taukoa myös suklaasta ja sipseistä...

Perheen kanssa asiat sujuu hyvin ja lapset on suurimman osan ajasta ihan tottelevaisia, vaikka osaavat kyllä pistää hanttiin jos sille päälle sattuvat, mutta niin varmasti kaikki lapset. Mun hostperhe on kaiken kaikkiaan ihan mahtava, mitään mitä teen lastenhoitamisen lisäksi ei pidetä automaationa. Esim. imurointi ei kuulu mun tehtäviin mutta aika usein olen täällä imuroinut lasten ollessa koulussa, koska varsinkin kun lapset on lyhyitä päiviä (9-1) en jaksa lähteä minnekkään joten mielelläni teen täällä jotain hyödyllistä etten vain istuskele omassa huoneessa... Lisäksi oon saanut paljon reissuideoita ja apua reissujen suunnittelemisissa/lippujen ostamisessa ja muutenkin jos on jotain niin voin mennä siitä puhumaan!

-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti