torstai 23. helmikuuta 2017

Lontoo-British museum

Moikka,
 
 
Mun yksi toivekohteista Lontoossa on ollut British museum ja vihdoin sain otettua itsestäni niskasta kiinni ja lähdin käymään tuolla. Oli muutama muukin päättänyt lähteä tuona sateisena lauantaina käymään museossa. British museumista kiersin vain pienen osan, koska tuolla on niin paljon kaikkea ettei sitä yhdessä päivässä pysty kiertämään, eikä keskittymiskyky riitä sisäistämään ihan kaikkea. Joten täytyypä tuonne suunnata uudestaan.
 
 
Mun mielestä yksi Englannin hienoimmista asioista on se että museot ovat ilmaisia, Suomessa kun nuo museot tuppaavat maksamaan niin paljon ettei niihin koskaan raaski mennä. British museumissa löytyy myös monia eye-opener opastettuja kierroksia jotka kestävät n 45minuuttia ja ovat ilmaisia! Lisäksi tuolta löytyy maksullinen highlights kierros ja audio ja family guide (maksullinen), mutta itse tyydyin vain muutamaan ilmaiseen kierrokseen.
 
Africa, Tree of life
Osallistuin Africa ja Mexico eye opener kierroksille ja noista kahdesta tuo Mexico oli omasta mielestämielenkiintoisempi ja jos joskus menette tuonne British museumiin niin kannattaa tuolle Mexico kierrokselle ainakin mennä (Se on klo 13 joka päivä)!
 
Mexico, Stone Rattlesnake
Africa kierroksesta meni valitettavan moni asia yli mun englannin ymmärryksen, koska oppaalla olierittäin vahva aksentti, en tiedä mikä aksentti oli, mutta epäselvää englantia puhui ja vaikeutti ymmärtämistä kyllä... Lisäksi tämä Africa kierroksen opas ei juurikaan ottanut huomiota yleisöönsä kun taas tämä Mexico kierroksen opas oli paljon eläväisempi ja kyseli meiltä kysymyksiä yms.

Mexico, Turquoise mosaic of a double-headed serpent
-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti