sunnuntai 12. helmikuuta 2017

10 faktaa | blogiporukka

Moikka,

On aika ensimmäisen kunnon blogiporukka postauksen, hieman myöhässä sllä mun kone ei eilen ollut yhteistyöhaluinen mun kanssa. Tulipas tuosta nyt jotenkin tönkön kuuloinen mutta olkoon. Tässä kuussa blogiporukan postauksessa kerromme 10 faktaa.

  1. Tykkään juoda viiniä! Juon mielelläni sivistyneesti lasin tai kaksi viiniä hyvässä seurassa ja kesäisin mökillä tulee juotua sitten vähän enemmänkin.
  2. Olen haaveilija ja unelmoija! Saatan joskus vain istua monta tuntia tekemättä yhtään mitään ja pohtia elämää.
  3. Rakastan nukkumista! Ja tarvitsen unta vähintään sen 8h/yö.
  4. Mulla on myös todella huono muisti! Siksi teen aika usein listoja, jotka yleensä hukkuvat kun unohdan minne ne olen laittanut. Saatan unohtaa myös syömisen ihan kokonaan ja jos mun pää ei olisi kiinni mussa niin jäisi sekin varmaan jonnekkin.
  5. Viihdyn paljon yksin! Luen kirjoja, katson netflixiä tai haaveilen.
  6. En viihdy baareissa tai yökerhoissa! Niissä on liian kallit juomat, liikaa ihmisiä ja ne rokottaa mun yöunia, joskus kuitenkin hyvässä seurassa löydän itseni baareista
  7. En myöskään tykkää shoppailla juurikaan! Ja viikonloput ja alennusmyynnit kaupoissa on ihan tuskaa, koska ahdistun siitä väenpaljoudesta ja kun ei pääse liikkumaan yhtään mihinkään.(Olen tullut isääni tässä) Kauppaan menen kun tarvitsen jotain ja se on usein erittäin pikainen reissu.
  8. Olen erittäin laiska ja mulla on erittäin huono tapa jättää kaikki asiat viimetippaan ja panikoida niiden kanssa aina edellisenä iltana!
  9. Muodostelmaluistelu on mulle yhä erittäin tärkeä vaikka itse en luistelekkaan! Vuoden must kilpailuihin kuuluu SM-finaali (mitenköhän nään sen tänä vuonna) ja senjoreiden MM-kilpailut, jotka katsotaan vaikka keskellä yötä, vaikka yöunet kärsisivät.
  10. Olen todella ujo! Muistan kun joskus ala-aste ikäisenä mentiin siskon kanssa ekaa kertaa bussilla treeneihin ja siinä bussin numeron perässä oli kirjain (josta äiti ei ollut maininnut ja se bussi kiersi sitten vähän eri reittiä) niin pistin mun kaksi vuotta nuoremman siskon kysymään siltä kuskilta että meneekö tää sinne mine oltiin menossa. Ja tämä vain siksi että en itse vaan uskaltanut puhua sille kuskille. Onneksi en ole enään ihan niin ujo mutta vieläkään en täysin vieraille ihmisille uskalla kunnolla puhua.

Käykää myös katsomassa muiden porukkaan kuuluvien blogit:

Natalie - Sanni - Milla - Alymia - Riikka

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti