keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Lunta ja lumiukkoja

Moikka,

Tännekkin satoi muutama viikko sitten lunta ja päästiin lasten kanssa tekemään lumiukko, tai kaksi me oikeastaan lopulta rakennettiin. Nautin yllättävän paljon tuosta lumesta ja lumiukkojen rakentamisesta, taitaa olla yli vuosi siitä kun olen viimeksi lumiukkoja rakennellut. Aika kylmä tuuli täällä kyllä oli, eikä näillä lapsilla oikein ollut kunnollisia talvikenkiä tai muutenkaan samanlaisia vaatteita mitä Suomessa on tottunut, joten aika lyhyiksi meidän ulkoilut kyllä jäi.


 Eihän täällä lunta nyt ihan hirveästi ollut, mutta kyllä siitä nyt yhden lumiukon rakensi. Luovuutta jouduttiin käyttämään kun ei kaapista löytynytkään porkkanaa nenäksi, mutta löydettiin hieman paksumpi keppi joka toimi nenä oikein loistavasti. Silminä ja nappeina käytettiin lehtiä, kun muutakaan ei oikein keksitty!


Hieman myöhemmin lähdettiin käymään puistossa, missä rakennettiin päivän toinen lumiukko, tästä tuli hieman ensimmäistä pienempi ja siinäkin jouduimme luovuutta aika paljon käyttämään, mutta lumiukolta se näyttää ja lapset tykkäsivät niin sehän on se pääasia!


Kauaa ei saatukkaan tästä lumesta nauttia vaan jo seuraavana päivänä lähes kaikki lumi oli jo sulanut...

Olettekos te rakentaneet tänä talvena lumiukkoja?

-Riitta <3

4 kommenttia:

  1. Nuo lumiukot on jotenkin tosi sympaattisen näköisiä! :)

    VastaaPoista
  2. Oi lumiukot on kyllä aina niin suloisia ♥ Harmi ettei lumi jäänyt maahan pidemmäksi aikaa :/

    ♥: Ane

    VastaaPoista