sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Lontoo

Moikka,

Viime viikon lauantaina yksi pitkäaikaisista haaveista toteutui ja pääsin Lontooseen! Jossain postauksessa taisinkin jo mainita että pääsin syksyllä pika visiitille Lontooseen, mutta silloin aikaa oli vain pari tuntia eikä siinä ajassa kyllä ehdi tehdä mitään. Lauantaina mulla oli aikaa koko päivä, mutta siinäkään ajassa ei ehdi kauheasti mitään (tai mina en ehtinyt ainakaan). Mietin pitkään mitä haluaisin tehdä ja nähdä Lontoossa ja päädyin ostamaan lipun hop on hop off  -bussiin. Tuo bussi oli mielestäni hyvä näin ensimmäistä kertaa Lontoossa seikkaillessa ja nyt tiedän mihin suuntaan seuraavilla Lontoon reissuilla! Listalta löytyy mm. Buckinhamin palatsi, Madame Tussauds,  muutama museo ja paljon muuta!

Sää launataina oli aika sumuinen ja harmaa. Kuvia otin ties kuinka paljon, mutta monet olivat niin synkän näköisiä niin eivät läpäisseet blogi-tarkastusta! Mutta tässä nyt kuitenkin muutama kuva.


 
Olisiko jollain ehdottaa jotain must see paikkaa Lontoossa näiden perus turistikohteiden lisäksi?
 
-Riitta <3

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus. Eikö Lontoossa ole Primark(siis se halpa vaatekauppa)? Itse kävisin siellä, mutta muuta ei tule näin äkkiseltään mieleen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lontoosta myös taitaa löytyä tuo Primark, pitääpä käydä kurkkaamassa.

      Poista