keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Kengät!

Moikka,

Mä en ole pariin vuoteen ostanut yksiäkään kenkiä, koska vihaan sitä sovittamista ja sitä että mitkään kengät ei sovi mun jalkaan! Nyt oon kuitenkin ostanut viikon sisällä KAHDET kengät, no eipähän tarvitse taas pariin vuoteen ostaa uusia! Joulun jälkeen suuntasin askeleeni alennusmyynteihin tarkoituksena löytää itselleni uudet talvikengät, noiden vanhojen rikkinäisten tilalle. Kiersin muutaman kaupan Tunbridge wells:in keskustassa, mutta mitkään kengät ei oikein miellyttäneet silmää ja näin jo kaukaa että eivät varmasti istu mun jalkaan. Juuri kun olin luovuttamassa nämä kengät osuivat silmiini ja niin ne päätyivät mukaani!


Kengät eivät valitettavasti olleet alennuksena, vaikka toivoin että olisin sellaiset löytänyt. Kengät eivät vielä tätä postausta kirjoittaessani ole päässeet kunnon käyttöön, mutta sen mitä niitä olen jo käyttänyt oli kyllä hyvä ostos ja tykkään todella paljon!


Kengät on ostettu kaupasta nimeltä New Look ja hintaa noilla oli n. £25 (en muista ihan tarkkaan).Kuten alussa jo mainitsin niin ostin tosiaan myös toiset kengät, eri kauppareissulla kyllä! Nämä kengät tarttuivat mukaani uuden vuoden jälkeen. Lasten palattua päiväkotiin mulla oli koko päivä aikaa itselleni ja päätin suunnata takaisin keskustaan, tällä kertaa tavoitteena löytää lenkkarit! Montaa urheilukauppaa en löytänyt ja toisesta löysin nämä.


Mun yksi uudenvuodenlupauksista oli ostaa lenkkarit ja aloittaa lenkkeily. Nyt on yksi osa hoidettu ja kävin myös kerran jo testaamassa noita kenkiä lyhyellä lenkillä. Kengät tuntuivat hyvältä juostessa ja tästä on nyt hyvä jatkaa lenkkeilyä!


Kengät löysin kaupasta nimeltä Sports Direct hintaa näillä oli n.£37

Siinä olikin mun kaikki alennusmyynti ostokset ja reissut! Mitään en alennuksesta löytänyt, mutta tulipahan käytyä.

Kävittekö te alennusmyynneissä ja löysittekö mitään?

-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti