sunnuntai 8. tammikuuta 2017

2016 part 2

Moikka,

Jatketaan viime vuoden vuosikatsauksella, jos et ole katsonut alkuvuoden kertausta kannattaa se käydä kurkkaamassa täältä!
kuvia tuli otettua loppuvuodesta paljon vähemmän kuin alkuvuodesta

Heinäkuu

Heinäkuulta en löytänyt yhtään kuvaa... Mun kännykkä sanoi kesäkuun lopussa sopimuksensa irti ja jouduin käyttämään varakännykkää jonka kamera on niin huono ettei sillä tee mieli ottaa kuvia. Taas yksi syy lisää ostaa kunnon kamera!

Heinäkuussa kuitenkin mökkeilin ja pelasin golffia paljon. Ja vietettiin mun 21-synttäreitä, ei todellakaan mitenkään ihmeellisesti (en ole mikään bilehirmu...)

Elokuu

Lähes koko elokuukin mentiin varakännykän turvin ja vasta viimesinä päivinä sain ostettua uuden kännykän! Elokuussa ei tapahtunut mitään ihmeellistä...

Syyskuu
Pääsin tutustumaan Englantiin ja kiertelin paljon Oxfordia ja rakastuin kaupunkiin ensimmäisen kiertelyn jälkeen. Käväisin myös päiväreissulla Birminghamissa, mikä ei omasta mielestä ollut niin mielenkiintoinen kaupunki kuin Oxford. Ja Hyvin nopean kurkistuksen pääsin tekemään myös Lontooseen johon odotan innolla tutustumista lähemmin! Tuossa reissussa oli paljon hyvää mutta myös huonoa, mutta olen päättänyt unohtaa kaiken sen negatiivisen ja keskittya vain positiiviseen!

Lokakuu


Lokakuu meni siskoa kuskaillessa ja Kehä ykkösen ruuhkassa istuessa. Pääsin myös katsomaan muutaman seuran muodostelmaluistelun ensi-iltaa!

MarraskuuParit muodostelmaluistelukilpailut tuli seurattua katsomon puolelta ja kauan haaveilemani tuomarikurssi suoritettua, vielä pitäisi muutama harjoittelu saada tehtyä niin pääsen ihan oikeasti tuomaroimaan! (milloinkohan ne ehtii...)

Joulukuu

 Ja niin paljon on mahtunut Joulukuuhun! Blogi aloitti taipaleensa, rakensin elämäni ensimmäiset piparkakkutalot (ehkä myös viimieset?), löysin mulle sopivan hostperheen ja pääsin lähtemään Englantiin ja sain vielä viettää englantilaisen joulun ja syödä englantilaisia perinteisiä jouluruokia, jotka eivät ole ollenkaan huonoja (kinkkua kaipasin kyllä...).

Paljon kaikenlaista mahtuu yhteen vuoteen ja odotan innolla mitä tuleva vuosi tuo tullessaan.

-Riitta <3

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen vuosi ollu! Olis kans siistiä päästä Englantiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja Englanti on kyllä ihana maa, kannattaa ehdottomasti matkustaa tänne :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja muutenkin hyvä postaus! <3

  http://mydifferentdream.blogspot.fi

  VastaaPoista