sunnuntai 22. tammikuuta 2017

1kk Englannissa

Moikka,

Mulla tuli eilen täyteen kuukausi täällä englannissa! Onko aika oikeasti mennyt niin nopeasti? Vastahan olin lentokoneella tulossa tänne. Paljon on kaikkea mahtunut kuukauteen uusia kokemuksia ja uuden elämän opettelemista täällä. Oon mielestäni päässyt hyvin mukaan tähän perheen arkeen ja nautin täällä viettämästäni ajasta. Lapset on pääsääntösesti oleet hyvä käytöksisiä ja kilttejä, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, mutta niistäkin hetkistä ollaan selvitty. Vielä en ole ehtinyt kauheasti matkustella täällä, mutta senkin aika vielä tulee. Olen aika hyvin jo pohtinyt ja suunnitellut paikkoja joissa haluan vierailla ja niin kuin jossain aikaisemmassa postauksessa taisin mainita niin monta reissua Lontooseen on vielä suunnitteilla! Nämä reissut vaativat vain sen toteutuksen!

 
Monet, tai no lähinnä hostperhe, on kyselleet että onko mulla koti-ikävä, niin no onko mulla? Ei oikeastaan, en ole oikein ehtinyt ikävöimään Suomea kun tuntuu että aika on mennyt niin nopeasti! Onneksi nykyään tuo yhteydenpito on niin helppoa että jos se hirveä koti-ikävä iskee niin voi soittaa (vaikka skypessä). Ainoa asia mitä tällähetkellä ehkä suomesta kaipaan on SAUNA! Täällä kun on reilu viikko ollut hieman kylmempi (ei todellakaan niin kylmä kuin Suomessa) niin olisi illalla mukava päästä saunan lämpöön rentoutumaan! Mutta kyllä ilmankin pärjätään oikein hyvin.


Tänne kuuluu siis hyvää ja kaikki on mennyt hyvin! Musta ei siis tarvitse huolehtia (tai no voitte te huolehtia mutta ei liikaa). Varmaan hyvä myös mainita että mulle on toi vasemman puoleinen liikenne tullut jo tutuksi, kun joudun lapsia kuskailla joka päivä autolla, ja automaattisesti katson oikeaan suuntaan tietä ylittäessä ja autollakin ajan oikeaa puolta (tai no siis vasempaa... Mutta tajusitte varmaan).-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti