perjantai 9. joulukuuta 2016

Joulukalenteri #9

Moikka,

Tänään luukusta paljastuu taas askartelu ohje.

Näin joskus kesällä hauskan  idean miten voi tehdä kännykkään kuoren itse kuumaliimasta ja se näytti niin helpolta että päätiin sitä itsekkin kokeilla. Ei vaan ollutkaan ihan niin helppo kuin miltä se videolla näytti... Mutta tälläisen lopputuloksen sain.

 
Tarvikkeet:
-Puhelin
-Kelmua
-Sakset
-Kuumaliimaa

 
Ensin käärin kelmun puhelimen ympärille tiukasti ja mahdollisimman vähän ryppyjä kelmussa.

 
Sitten vain kuumaliimalla ympäröidään puhelin, tyyli vapaa! Muistakaa kiertää liimalla kamera, näppäimet, laturi ja kuuloke aukot ja kannattaa se kaiutin myös kiertää (itse nimittäin onnellisesti peitin sen liimalla... onneksi sen pystyi leikkaamaan auki). Kuoreen voi tehdä jotain kuvioita tai tehdä siitä vain tasaisen. Itse tein tuollaista ristikkomaista kuviota (yritin ainakin) ja sydämmen mikä nyt tuossa ei kunnolla näykkään. Kannattaa myös laittaa liimaa hieman sinne puhelimen etu puolelle niin kuori pysyy paikallaan.


Annoin liiman jäähtyä hetken. Tekemäni sydämmen värjäsin kynsilakalla. Jos jotain väriä tähän haluaa tehdä niin se kannattaa tehdä nyt.

 
 Lopuksi kun liima ja tässä tapauksessa kynsilakka on kuivunut niin leikataan kelmu etu puolelta auki ja otetaan kännykkä välistä pois. Leikataan sivuilta, ja liimattomista kohdista (näppäimet, kamera yms.) vain ylimääräiset kelmut pois.


Ja siinä lopputulos!
Itse tykkään kyllä käyttää enemmän läpällisiä kuoria mihin saan laitettua kortin (tai useamman) ja vähän rahaa. Ja samalla ne suojaavat hieman paremmin  kännykän näyttöä, koska tiputtelen puhelinta aika usein million mistäkin.
 
-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti