maanantai 26. joulukuuta 2016

Joulukalenteri #24

Moikka,

Ja oikein hyvää joulua kaikille (näin vähän jäljessä). Aatto ja joulupäivä menivät todella nopeasti enkä sitten ehtinyt tulla tänne kirjoittelemaan mitään. Tänä vuonna vietin joulun tosiaan vähän erilaisissa maisemissa ja tunnelmissa kuin normaalisti, mutta hauskaa oli. Vietin siis englantilaista joulua ja tämä eroaa aika paljon siitä miten meillä vietetään joulua.


Aatto oli ns normaalipäivä, siivoiltiin ja laitettiin tapaninpäivän kattaus valmiiksi. Lapset laittoivat illalla joulusukat ja eväät pukille ja poroille valmiiksi. (Täällähän siis joulupäivä on se iso päivä milloin saadan lahjat ja mennään sukulaisille syömään.)

 
Joulupäivän aamuna lapset availivat lahjansa (joita oli paljon!) ja myöhemmin mentiin syömään host-momin vanhemmille. En edes muista mitä kaikkea siellä oli tarjolla, perinteistä englantilaista jouluruokaa ja hyvää oli! Ruuan jälkeen lapset leikkivät uusilla kauko-ohjattavilla autoillaan ja aikuiset pelasivat sanapelejä ja jotain visauluja. Itse seurasin aikuisten pelejä vähän sivusta, koska oma englanti ei ole vielä ihan niin vahvaa että pystyisin osallistumaan... hauskaa se oli silti! Joulupäivä tuntui todella pitkältä ja illalla uni tuli kyllä todella nopeasti.

Ja sainhan mäkin muutaman paketin!

Host perheeltä, nää on jotain hajuste juttuja en oo ihan vielä ehtinyt perehtymään, mutta tuoksuivat kyllä hyviltä kun niitä nuuhkaisin!
 
Host-momin vanhemmilta, tälläinen pussukka joka on kyllä täydellisen kokoinen esim. meikeille mitä kuljettaa laukussa! Nyt mahtyy puuterikin tuonne pussukkaan!
 
Host-momin veljen perheeltä, Tälläinen laatikko joka löysi nopeasti paikkansa! Ja tykkään kun tuo on tehty sellaiseksi kuluneen näköiseksi tuo maalipinta.
-Riitta <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti