sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Joulukalenteri #18

Moikka,

Mulle tulee kyllä ihan tajuttoman kiire kaikkien tekemättömien asioiden kanssa, miksi pitää kaikki jättää aina ihan viimetinkaan. Oon tosiaan keskiviikkona lähdössä englantiin ja oon todella innoissani, mutta pikkuhiljaa rupeaa iskemään pienimuotoinen paniikki! On jo sunnuntai enkä ole edes ajatellut pakkaamista, mitähän sitä pitäisi ottaa mukaan? viimesiä joululahjoja pitäisi vielä väsätä ja osa perheelle vietävistä lahjoista on vielä ostamatta. Missä välissä ehdin tehdä joulutorttuja saatika syödä niitä! Niin paljon tekemistä niin vähän aikaa...

Tower Bridge

Miksi päätinkään lähteä ennen joulua? toisaalta vaikka olisinkin lähdössä vasta myöhemmin niin kaikki matkustamiseen liittyvät asiat jäisivät silloinkin viimetippaan.

Birmingham
 
Ja mikäköhän älynväläys oli se että päätin tänä vuonna tehdä joululahjat itse! Toisaalta päätin tehdä ja antaa lahjat vain perheelle, anteeksi vain kaikki ystävät olette silti tärkeitä <3 Päätös siihen että annan vain perheelleni tänä vuonna lahjoja pohjautui pitkälle siihen että monena vuonna en ole kovinkaan paljoa ehkä panostanut niihin tärkeimpiin lahjoihin tai en vain ole keksinyt mitään kunnollista lahjaa. Nyt on muutama paketti jokaiselle!

Oxford
 
-Riitta <3

1 kommentti: