torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukalenteri #1

Moikka,
Ja hyvää alkanutta joulukuuta!

Tänä jouluna innostuin tekemään itse joulukalenterin, selailin pinterestiä ja sieltä löysin idean jota vähän sovelsin ja tässä lopputulos:
 

 
Ja yksinkertaiset ohjeet:
Tarvitset:
-Värillistä paperia tai pahvia (itse käytin paperia, mutta suosittelen pahvi tai kartonkia)
-Sakset
-Lyijykynän
-Liimaa
-Vanulappuja tai pumpulia
-Teippiä
-Lankaa/nauhaa
-Halutessasi glitterliimaa sekä kulta- ja hopeatussin


Piirsin ensin paperille mallin ja sen avulla oli sitten helppo tehdä punaiselle paperille nuo sukat, katkoviivoista on tarkoitus taittaa

Leikkasin sukat, taitoin taitokset ja piirsin ympyrän kimalleliimalla. Käytin joka toiseen kultaista ja jokatoiseen hopeista.

Ympyrän sisään kirjoitin kulta tai hopea tussilla luukun numeron. Käytin kultaisen ympyrän sisällä hopeista tussia ja toisinpäin. Tämänhän voi tehdä ihan millä värillä/tyylillä haluaa.

Käytin sukan reunukseen vanulappuja, pumpuli olisi ehkä näyttänyt paremmalta, mutta luulen että vanulaput on helpompi liimata. Leikkasin siis vanulapuista n. 2cm suikaleet (koko tietysti riippuu sukan koosta), puolitin vanulapun niin että sain siitä hieman pumpulimaisen.

Liimasin sukan yhteen. Ja liimasin vanulapun puolikkaat sukan yläreunaan molemmille puolille.

Lopuksi teippasin ripustusnarun sukan takapuolelle (ja tässä vaiheessa keksin että nauha olisi kannattanut laittaa tuon reunuksen alle).

Sukat ovat siis ns paketteja ja sinne voi laittaa suklaata tai muita yllätyksiä (riippuen kenelle kalenteri on tarkoitettu). Sitten vain ripustetaan haluamaansa paikkaan.

-Riitta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti